Skip to main content

Wij voegen expertise en vakkennis toe aan je bedrijf

Op zoek naar een betrouwbare partner in het plaatsen, herstellen en onderhouden van ijsturbines die je levert aan je klanten?
Dan is Serv-Ice de uitvoerende partner waar jij naar op zoek bent.

Laten we samenwerken

Waarom jij moet kiezen voor Serv-Ice

Herstellingen

Bij Serv-Ice beschikken we over de nodige expertise om ijsturbines van topmerken als Carpi Gianni, Telme en Valmar te herstellen en te plaatsen.

Opleidingen

Jaarlijks volgen we opleidingen bij fabrikanten om mee te zijn met de laatste ontwikkelingen.

Onafhankelijk

We zijn niet merkgebonden waardoor we de ideale partner vormen voor jouw bedrijf.

We steken je een helpende hand toe

We gaan er geen doekjes om winden: het is de dag van vandaag moeilijk om ervaren koeltechniek servicemonteurs te vinden voor je bedrijf. Bij Serv-Ice spelen we je onafhankelijke partner in dit verhaal om jou te ondersteunen.

Dankzij onze frequente opleidingen in Italië beschikken we over de nodige kennis en deskundigheid om ons te ontfermen over het onderhoud en de herstellingen van je koelmachines.

Klaar om samen te werken?

Wij zijn jouw onafhankelijke partij

Graag drukken we je op het hart dat we niet je concurrent zijn in dit verhaal, maar wel je kleine broertje. We verkopen zelf geen ijsturbines of andere koelinstallaties, maar wel nevenproducten zoals bijvoorbeeld waterkoelingssystemen.

Hierdoor zitten we niet in je vaarwater en creëren we samen een nog betere ervaring voor je huidige en potentiële klanten.